Vești bune pentru șoferi! Pot începe lucrările cu scopul lărgirii la patru benzi și a tronsonului din Dumbrăvița al drumului care leagă Timișoara de autostrada A1, prin Giarmata. Joi, președintele Consiliului Județean Timiș a semnat contractul cu societatea Strabag, pentru execuția lucrărilor pe lotul 1 al DJ691, km 2+725 – 5+800 – Dumbrăvița).

Tot firma Strabag are sarcina de a finaliza și lucrările rămase din tronsonul 2 al acestui drum, cuprins între Dumbrăvița și Giarmata.

Mă bucur că putem să dăm drumul la lucrări și pe acest tronson, astfel încât până la 31 decembrie să putem circula în condiții de șantier încă pe acest tronson, dar să putem circula până la autostradă pe patru benzi. (…) Pe acest amplasament, în Dumbrăvița, vom da săptămâna viitoare ordinul de începere a lucrărilor, urmând ca apoi să predăm efectiv amplasamentul cu tot ceea ce înseamnă el către constructor și să înceapă deja partea de organizare de șantier și lucrările efective pe teren”, a afirmat Alin Nica.

CJ Timiș încă așteaptă predarea stâlpilor de troleibuz de către Primăria Timișoara, cu scopul de a fi mutați. În total, este vorba de 69 dintre cei 200 de stâlpi care vor dispărea, pentru ca drumul să poată fi lărgit la patru benzi.