Colterm anunță că timișorenii nu mai trebuie să aștepte minute în șir până când vor avea apă caldă la robinet. Asta după ce societatea de termoficare a Timișoarei a realizat o serie de lucrări.

Știm că mai sunt o serie de probleme de rezolvat, iar una dintre acestea este apa caldă. Pentru îmbunătățirea parametrilor de furnizare a apei calde, în 2023 am efectuat o serie de lucrări de reparații și înlocuiri conducte de recirculare, pe o lungime de aproximativ 1.500 de metri. Rezultatul a fost creșterea confortului abonaților noștri prin diminuarea timpilor de așteptare pentru încălzirea apei. Pentru 2024, ne propunem să continuăm reabilitarea conductelor de recirculare, urmând să înlocuim încă 2.000 de metri de rețea”, a transmis Colterm.

De asemenea, reprezentanții societății transmit că anul trecut au fost debranșate de la Colterm peste 2.000 de apartamente.

Pașii făcuți pentru ”însănătoșirea” sistemului de termoficare au însemnat și o creștere a încrederii abonaților noștri în serviciile pe care le livrăm. Așa se explică, pe de o parte, scăderea numărului de debranșări, iar pe de altă parte, câștigarea de noi clienți. În 2023, numărul debranșărilor a scăzut cu circa o treime față de anul precedent: 2.080 de apartamente au optat pentru deconectare, față de 2.899, în 2022. Așa cum subliniam, sunt și abonați care ne acordă în continuare încrederea lor, pentru care dorim să le mulțumim încă o dată. În acest sens, menționăm racordarea, în 2023, a două noi importante obiective: maternitatea Spitalului Județean de Urgență Pius Brânzeu (clădire nou-construită și dotată cu modul termic) și rebranșarea la rețeaua de termoficare în sistem centralizat a unui imobil cu destinația afterschool”, a informat Colterm.