Oamenii legii din județul Timiș au reușit, astăzi, să prindă patru din cei șase suspecți în cazul crimei înfiorătoare între migranți care a avut loc, luni seara, în zona gării de nord din Timișoara. Cei patru au fost găsiți de polițiști la o pensiune din Timișoara, unde erau cazați.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică și Intervenție Rapidă au fost solicitați, în această după-amiază, în jurul orei 16.20, de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, să-i sprijine în acțiunea de identificare a suspecților în cazul crimei din data de 19 aprilie, din zona Gării de Nord., existând date că aceștia ar fi cazați la Pensiunea Diamond Residence de pe str. Miron Costin. Astfel, în locația respectivă au fost identificați patru din cei șase suspecți, și încă patru persoane tot din categoria migranților care nu dețineau documente și care au fost predați la IGI„, a informat Poliția Locală Timișoara.

În cursul zilei de astăzi, polițiștii locali au mai predat la IPJ Timiș alți 27 de cetățeni afgani pentru audieri în același caz.

Vă reamintim că, luni seara, în urma unui conflict izbucnit între migranți din Afganistan, în zona gării de nord din Timișoara, un bărbat a murit, iar un altul a fost grav rănit, după ce au fost înjunghiați cu un cuțit.