PNL Timiş este o filială în comă politică.

După ce a fost părăsită de femeia de bază a partidului, doamna Alin Gorghiu, al doilea om în stat, organizaţia Timiş a intrat în vrie. Incapabil să înțeleagă ce i se întâmplă, actualul preşedinte al filialei, Alin Nica, este atacat din toate părţile.

Chiar zilele acestea, un „curajos” nevoie mare, Mădălin Bunoiu, aflat în siajul altui personaj plin de „curaj”, Marilen Pirtea, l-a atacat pe Nica. Click AICI! Tipic pentru un partid ca PNL. Bunoiu, care e mâna dreaptă a lui Pirtea face pe îndrăzneţul şi trimite săgeţi şi către cei impuşi pe listele din Timiş de către centru, în speţă Alina Gorghiu. Dar aici ar intra lejer şi deputatul Ben Oni Ardelean, hunedoreanul care a penetrat filiala Timiş cu ani în urmă şi de atunci nu se mai dă plecat.

Din tot acest sos expirat de vară politică, răzbate mirosul pregnant de ciolan, pentru că anul electoral 2024 se apropie, iar bătălia pe locurile eligibile a început. Scopul războinicilor de Facebook este unul cât se poate de clar, securizarea poziţiei pe viitoarele liste. Atât şi nimic mai mult…Ca să nu mai spunem că în fotografie bagă mereu capul Nicolae Robu, fostul primar şi şef de partid, ajutat discret să revină tocmai de…unii pesedişti, care ştiu cum să macine organizaţia condusă doar formal de Nica, în realitate o epavă în derivă. Pe care acum vrea să o salveze Mădălin Bunoiu, care în urmă cu şase ani de zile organiza şcoli de vară în…Federaţia Rusă!? Sau cel puţin aşa se lăuda unei publicaţii din Gorjul său natal. Click AICI!

Paradoxal sau nu, acum domnul prorector Bunoiu plânge de mila organizaţiei Timiş a PNL, care ar fi fost penetrată nemilos de tot felul de paraşutaţi de prin alte judeţe ale patriei. Dacă salvarea ar fi fost cerută de Viorel Coifan, Ovidiu Drăgănescu am fi înţeles, dar fix gorjeanul Bunoiu se găsi (sic!) să vorbească pe uliţa politică…