Dominic Fritz a luat decizia de a se întâlni cu 20 de directori generali ai unora dintre cele mai mari companii din oraș. Primarul Timișoarei a anunțat, într-un mesaj postat pe Facebook, că le-a prezentat investitorilor viziunea pentru dezvoltarea orașului, dar a dorit să afle de la ei cu ce probleme se confruntă.

A fost o discuție extrem de directă. Marii angajatori ne-au cerut transparență, procese mai predictibile și mai rapide în rezolvarea cererilor mediului de afaceri. Le-am prezentat planul nostru de bună guvernanță și faptul că am început să construim în Primăria Timișoara o echipă care să răspundă nevoilor investitorilor din oraș”, a afirmat Dominic Fritz.

De asemenea, primarul Timișoarei a anunțat că în acest an va fi înființat un birou care va avea ca sarcină să mențină o relație permanentă și directă cu mediul de afaceri local, astfel încât solicitările să le fie rezolvate rapid și transparent.

Ne dorim o linie de comunicare deschisă în permanență cu mediul de afaceri și vrem să putem implica comunitatea de afaceri în diverse proiecte ale orașului. Am mai discutat și despre campania de vaccinare și eforturile pe care marii angajatori le fac pentru a asigura accesul angajaților la vaccinare. Vom continua aceste întâlniri regulat, pe tematici diferite, în funcție de necesitățile sectorului de afaceri din Timișoara”, a mai precizat Dominic Fritz.