Nero de România

Actuala guvernare a dat foc la ţară. Indiferent spre ce domeniu privim, totul e pârjolit, blocat, distrus, amanetat. „Guvernul meu” a ajuns o sintagmă sinistră, care seamănă cu „Iepoca de aur”.

Cumva nici nu trebuie să ne mire având în vedere trecutul propagandistic al celor care azi conduc România. Înainte de ’89, chiar dacă era o guvernare monobloc, de tip partid unic, existau forţe concurente în interiorul puterii.

În PCR funcţiona o linie a propagandiştilor, adică politrucii-sifonari de azi şi una a profesionişilor, a celor care au dezvoltat România. În zona obscur-sinistră a Securităţii funcţionau cei care făceau poliţie politică, distrugătorii de vieţi, dar erau şi lucrătorii din zona contraspionajului, cei care luptau inclusiv cu temutul KGB.

Ce avem azi, la 30 de ani după?! Structuri de forţă care joacă împotriva interesului României, partide conduse de şefi şantajabili, toate girate de un personaj care vede România ca pe o vacă bună de muls de stăpânii săi din Europa.

Niciun curent curat patriotic nu mai adie prin ţară, totul e de vănzare, se tranzacţionează inclusiv sufletele copiiilor vănduţi către călăii LGBTQ.

România mai are un mic pas şi nu va mai fi nici măcar o ţară…Tot sângele vărsat pe fiecare bucată de pământ românesc de eroii neamului nostru să se adune ca un blestem etern asupra celor care ne vând azi. La fel ca ieri şi mâine…