Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Timișoarei, a venit cu noi informații legate de stadiul lucrărilor de curățare a terenului pe care va fi realizată noua bază sportivă a orașului, cu bani de la Guvern, în apropierea stadionului „Dan Păltinișanu”.

Astfel, Cosmin Tabără a anunțat, pe Facebook, că pe acest șantier au fost întâmpinate și câteva probleme, dar care ar urma să fie rezolvate în următoarele zile.

Lucrările de eliberare a terenului pentru viitoarea bază sportivă de pe str. Costică Rădulescu continuă, inclusiv astăzi, sâmbătă. Reamintesc că, de la începutul anului, exista un ordin de suspendare a lucrărilor pentru baza finanțată de Compania Națională de Investiții deoarece terenul nu fusese eliberat și adus la cota din proiect. Am fost pe teren astăzi dimineață (n.r. sâmbătă) să văd care este stadiul lucrărilor. După 10 zile, o parte a terenului este adus deja la cota necesară, SDM Timișoara lucrând exemplar! Din nefericire, întâmpinăm câteva probleme legate de conducte dezafectate și un canal din beton armat, dar este o situație care va fi rezolvată în zilele următoare„, a informat viceprimarul Timișoarei.

Cosmin Tabără estimează că lucrările de curățare a terenului vor fi finalizate în cel mult două săptămâni.

Baza sportivă construită de Compania Națională de Investiții include un teren de joc de 105 m/68 m, cu instalație de nocturnă, tribune pentru 500 de spectatori, vestiare. Al doilea teren, mai mic, va avea fi destinat pentru minifotbal, baschet sau handbal.