Un incident șocant a avut loc în centrul Timișoarei, marți seara. Doi bătrâni, soț și soție, de 75 și 78 de ani, au fost uciși cu sânge rece de un hoț. Se pare că individul a intrat peste ei în locuință, i-a bătut, iar apoi i-a înjunghiat.

La data de 27 iunie, în jurul orei 22.30, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil din Piața Țepeș Vodă din Timișoara, un bărbat și-a găsit bunicii decedați (un bărbat în vârstă de 75 de ani și o femeie în vârstă de 78 de ani), iar în locuință a surprins o persoană necunoscută care a fugit. Polițiștii efectuează cercetări în vederea depistării persoanei și stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment nefericit“, a transmis IPJ Timiș.

În momentul în care criminalul a intrat peste ei, cei doi bătrâni vorbeau cu un nepot din Germania. Acesta l-a alertat pe un verișor, care a mers să vadă ce se întâmplă, iar în apartament a dat peste criminal. A urmat o luptă între cei doi, însă individul a reușit să fugă.

Acum, oamenii legii sunt în căutarea criminalului. Din primele informații, acesta a furat o borsetă în care se aflau aproximativ 12.000 lei.