Alin Nica a anunțat că va candida pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș, chiar dacă a rămas fără susținerea coaliției PSD – PNL.

Spiritul Timișoarei nu poate să fie tranzacționat ca la piață și timișorenii nu sunt marfă ce poate fi mutată dintr-o parte în cealaltă. Asta ar însemna o jignire. Dacă s-a întâmplat așa ceva, e foarte grav și noi nu putem accepta așa ceva. Nu s-a luat nicio decizie legată de candidatura la Timiș. În BPN de astăzi nu va fi luată decizia referitoare la Timiș, urmând ca discuțiile să continue cel mai probabil următoarea ședință a coaliției”, a declarat Alin Nica, pentru Radio Timișoara.

Cel mai probabil, Nica va candida la președinția Consiliului Județean Timiș din partea Forței Drepte, partidul lui Ludovic Orban.

Evident că Timișul are nevoie de un proiect de dreapta. Voturile timișorenilor ar fi tradate de o predare către socialiști. Ceea ce pot să vă asigur este că am susținerea întregii organizații, întregii filiale PNL Timiș. Ceea ce vă pot asigura este că voi candida la președinția Consiliului Județean din partea unui proiect de dreapta”, a afirmat Alin Nica.